Jag är lycklig med dig vid min sida

Just nu mår jag så himla bra, har haft en super mysig helg med mitt hjärta !
 
Åkte ner till honom i fredags och tog bussen bort och åt, satt och pratade och bara myste hur länge som hellst!
Ja ni hör ju bara början, hur underbart som hellst! Vid halv tio ringde han, då var han och Peo på väg hit och hämta mig. Och när vi kom hem till Max lagade vi hemgjord pizza och satt vi oss framför tv'n ett tag och hade det underbart, sen gick vi upp och la oss och myste.
 
 I lördags vaknade jag kvart över tio, i Max underbara famn medans han fortfarande sov. Låg kvar där i nästan en timme, för finns det något bättre än att vakna upp i famnen på den du älskar och bara kolla på honom och lyssna på hans hjärta? Somnade om efter ett tag och vaknade igen när klockan var närmare tolv. Men låg kvar och myste tills klockan nästan var två. Första dagen på länge vi verkligen fick sova ut, utan att ha bråttom någon stans.
Vi fixade en mysig frukost och satt oss framför tv'n, och sen tog vi cyklarna hem till Max mormor och morfar och hälsade på. Satt där och pratade och hade mys ett tag, innan vi åkte hem till mig. 
Satte oss och kollade på några klipp av 112 på liv och död med mamma och pappa. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning, medans Max låg och kollade på nån film i min säng.
När klockan närmade sig sju åkte jag och mamma till floda och köpte thai mat och tog med oss hem till våra hungriga grabbar! Till efterrätt gjorde jag och Max pannacotta, smarrigt värre vill jag säga!
 
Idag hade vi klockan på åtta, men kom inte upp förens klockan var tjugo i nio. 
Gick ner och fixade lite frukost och Max packande väskan för att åka på hockey match. Och jag åkte hem, gjorde mig i ordning och åkte till kupolen med mamma och pappa och köpte en ny vinter jacka. Blev riktigt nöjd faktiskt!  När den var köpt gick vi och käkade och sedan åkte vi ut till ishallen och kollade på när Max och dom spelade match. Synd nog åkte dom på stryk med 6-5, men dom spelade faktiskt riktigt bra! 
Direkt när matchen var slut hoppade vi i bilen och åkte hem till mockis och kollade på div.1 laget sista match, som Max också hann va med på! 
 
När den matchen var slut gick jag och Hannah till slem och satt där ett tag tills Anders kom. Sen gick vi över på den här sidan, och sen hem till Hannah. Och nu ligger jag i soffan och kollar på tv, och smsar med mitt hjärta. 
Snart ska jag nog krypa ner i sängen, för lite skönhets sömn så jag orkar med morgon dagen !
 
 
RSS 2.0