Ojoj vad tiden går fort, helgerna bara svischar förbi!

I fredags kväll hade jag lite kvalitetstid med mamsen & papsen innan jag åkte över till Max.
Vi tog det lugnt och kollade på en film innan vi gick och la oss. På lördagen vaknade vi rätt så tidigt och gjorde oss i ordning för att åka till borlänge och kolla på j-20 som åkte på stryk. Sen tog vi en sväng till djurås med Peo innan vi åkte hem till mig för middag med farmor. Natten till söndagen var inte den roligaste kan jag säga... var vaken i säkert 2timmar mellan tre och fem för att Max hade så ont i magen. Stackarn. Men efter några jobbiga timmar blev det lite bättre och han somnade, så även jag kunde slappna av och sova. Söndagen spenderades i borlänge med svärmor för att kolla på när Max spelade, riktigt mysigt! Tod även en fika innan den började, hihu ;)
När vi kom hem gjorde svärmor & svärfar min favoritmat, Indonesisk kyklinggratäng! Sen kilade jag ner på fotbollsträningen och det gick riktigt bra. När den var slut knatade jag upp till Max igen för att pussa godnatt.
 
Idag har jag varit i skolan precis som vanligt, vi har äntlingen börjat kolla på klass tröjor och sånt! 
Ska bli så himla skönt att gå ut nian till sommarn! Jag har setat i flera timmar nu och kolla på klänningar till avslutnings middagen & avslutningen, så jäkla roligt!
 
 
 
RSS 2.0